fbpx
Сьогодні
19:40 07 Тра 2020

"Закриті кордони та відсутність допомоги": українка з собачкою розповіла, як дісталася з Уханю в Україну

Українка Анастасія Зінченко, яка під час евакуації українців з Китаю залишилась на карантині у місті Ухань через те, що її не впустили в літак з собакою, повідомила, як їй вдалося повернутися до України.

Про це вона написала у своєму акаунті в Instagram.

У мережі дівчина розповіла, що після тримісячного карантинного режиму в Ухані прилетіла літаком з Китаю до Білорусі, а звідти приїхала автівкою в Україну.

Зінченко зазначила, що Білорусь ніякого стосунку до її повернення не має.

"Білорусь ніякого стосунку до її повернення не має, просто ця країна не закривала кордони, на відміну від інших і продовжує приймати рейси з Китаю", – написала дівчина.

українка з собачкою розповіла, як дісталася з Уханю в Україну

На запитання, як вдалося вилетіти з собакою, Зінченко відповіла, що скористалася паспортом, який у лютому подавала на евакуацію.

українка з собачкою розповіла, як дісталася з Уханю в Україну

Нагадаємо, в Україну повернулася дівчина, яку не забрали з Уханя через собаку.

Херсонка Анастасія Зінченко, що живе і працює в китайському місті Ухань, стала відома всій Україні в лютому 2020 року. Тоді вона повідомила, що не евакуювалася з іншими громадянами України з китайського міста Ухань через те, що не змогла забрати собаку.

У Китаї пояснили, чому не евакуювали українку з шпіцом. Зеленський пообіцяв українці Насті Зінченко, яку не евакуювали із Уханя разом із іншими громадянами України через відмову залишити собаку, знайти спосіб повернути її додому.

Читайте також: Дівчина з собачкою з Уханя зібрала допомогу для херсонських медиків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: