fbpx
Сьогодні
18:41 07 Тра 2020

Співробітники Житомирського обласного лабораторного центру звернулися до Зеленського: причина

Колектив Житомирського обласного лабораторного центру звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням не звільняти їхнього керівника Зіновія Парамонова через рішення обмежити тестування на коронавірус.

Про це пише "Житомир інфо".

Працівники центру вважають звільнення "політичним".

"Ми не виступаємо адвокатами щодо Зіновія Михайловича, ми його колеги, ми єдине ціле і команда… Ми звертаємося до вас, пане президенте, щоб звернути увагу на Житомирський лабораторний центр, бо ним дійсно керує професіонал. Це підкилимні дії, які спрямовані на те, щоб свої промахи в роботі – попереду вибори – можна прикріпити за рахунок людини, яка має принципову державницьку позицію", – висловився представник колективу Зіновій Фіц.

Він додав, що дехто думає, що він, "закінчивши танкове училище, буде давати оцінку нам, професіоналам".

Сам Парамонов впевнений, що прохання залишити посаду є результатом непорозуміння з міським головою Сергієм Сухомлином.

"Вчора приїжджав Ляшко (Віктор, головний санлікар України. – Ред.) у зв'язку з тим, що ми написали такий лист, але я вважаю, що це має інші джерела. Ось читаю звернення нашого мера міста, з яким у мене були проблеми протягом нашої співпраці через те, що я звернув увагу мера на проблеми карантину в Житомирі", – повідомив Парамонов.

За його словами, він говорив меру, що карантинні обмеження були недостатніми. Він також заявив, що переспрямовування зразків для тестування на коронавірус в Київську лабораторію не врятує від навантаження, тому що є дефіцит фахівців.

Раніше Зеленському доповіли про ситуацію з Житомирською вірусологічною лабораторією, яка нібито завантажена на сім-вісім днів наперед і збиралася зробити триденну перерву в тестуванні на коронавірус.

Станом на 9:00 7 травня в Україні підтверджено 13 691 випадок COVID-19, зокрема 507 нових випадків за добу.

Міністр інфраструктури каже, що після 22 травня транспорт працюватиме в нових умовах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: