fbpx
Сьогодні
11:10 07 Тра 2020

Міністр інфраструктури каже, що після 22 травня транспорт працюватиме в нових умовах

До 22 травня в Україні відчутних змін у роботі громадського транспорту не відбудеться. Більшість громадян зможе ним користуватися вже після цієї дати.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у «Сніданку з «1 + 1».

Він наголосив, що через коронавірус транспорт функціонуватиме в умовах нової реальності — обов'язковий масковий режим і температурний скринінг.

«Якщо ми говоримо про більш широке коло, яке зможе використовувати громадський транспорт, то це вже після 22 травня. Однак можна відзначити, що буде функціонувати весь транспорт як в Україні, так і не в Україні в рамках нової реальності. Тобто тотальний масковий режим, обовʼязкові температурні перевірки в місцях великого скупчення, постійна дезінфекція», — зазначив Криклій.

При цьому він додав, що точної дати відкриття метро в Україні немає.

«Доволі важко буде у метро на рівні вагонів контролювати, скільки людей зайшло. Щоб організувати цей процес перевірки і такого важливого необхідного контролю, то це вимагає певного часу і організації. Тому теж на 22 [травня] ще точно ніхто не готовий», — каже Криклій.

Уряд представив план виходу з карантину. Він складається з п'яти етапів. На третьому етапі можуть дозволити міжміські пасажирські перевезення в межах області. А метро і весь наземний транспорт може відкритися на четвертому етапі.

Нагадаємо, карантин в Україні продовжили до 22 травня, але з 11 травня будуть пом'якшення.

Фото: facebook.com/dshmyhal

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: