fbpx
Сьогодні
12:44 07 Тра 2020

Ексглава Держподаткової повідомив про обшуки, які відбулися в нього вранці

Фото: tax.gov.ua

Екс-глава Державної податкової служби Сергій Верланов повідомляє, що вранці за місцем його проживання співробітники Служби безпеки України провели обшуки, які, втім, не увінчалися успіхом.

"Сьогодні вранці в квартиру, в якій я мешкаю разом із дружиною і маленькою донькою, прийшли з обшуком співробітники СБУ. Що шукали – не уточнюється, але те, по що, ймовірно, прийшли, не знайшли. Інформуватиму про хід справи та захищатиму себе і свою сім'ю", – написав Верланов на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні вранці до квартири, у якій я проживаю разом з дружиною та маленькою донькою, прийшли з обшуком співробітники…

Posted by Сергій Верланов on Thursday, May 7, 2020

В СБУ "Інтерфаксу" підтвердили факт проведення слідчих дій у Верланова, зазначивши, що вони проводяться в рамках розслідування кримінального провадження, за яким проходять ще і обшуки.

Як повідомлялося, уряд 24 квітня звільнив Верланова з посади голови Державної податкової служби, а наступного дня оголосив конкурс на нового главу відомства.

Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що бачить підстави для розслідування правоохоронцями діяльності Верланова, повідомивши про скарги з боку бізнесу на затримки з автоматичним відшкодуванням ПДВ, на безпідставне блокування податкових накладних. "З таким підходом люди просто втрачають свій бізнес. І це замість того, щоб у такий складний період допомогти йому вижити", – сказав міністр.

Колишній глава ДФС Верланов назвав причину свого звільнення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: