fbpx
Сьогодні
22:58 06 Тра 2020

Вбивство дитини депутата у Києві: одного з підозрюваних залишили під вартою, інший - оголосив голодування

Київський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у пособництві організації замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, внаслідок якого загинув його трирічний син Олександр.

Про таке рішення повідомила пресслужба суду на своєму сайті.

Видання hromadske уточнило, що мова йде про Олександра Раєва. Це журналістам підтвердив адвокат підозрюваного Олександр Панченко.

Так, раніше затриманому був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 23 травня поточного року.

"За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 25 березня 2020 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення", – йдеться у повідомленні суду.

Як відзначили журналісти, Раєва затримали разом з Ібрагімом Шахгірієвим наприкінці березня, їм інкримінують пособництво у злочині.

Скаргу захисника Шахгірієва суд не розглянув через те, що з Печерського суду ще не надійшли відповідні матеріали. Водночас його адвокат Дмитро Абрамчук розповів, що затриманий оголосив голодування, яке триває вже 13 днів.

Передісторія: Ввечері 1 грудня у центрі Києва внаслідок обстрілу автомобіля "Range Rover" загинула трирічна дитина. Поліція ввела спеціальну операцію для розшуку зловмисника. Водієм Range Rover виявився депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, загинув його син Олександр Соболєв 2016 року народження.

2 грудня Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві трирічної дитини.

Нагадаємо, що 4 грудня суд відправив під арешт ймовірного вбивцю хлопчика.

Також знайшли організатора цього злочину.

Генпрокуратура передала Нацполіції справу замаху на депутата Соболєва та вбивства його сина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: