fbpx
Сьогодні
22:29 06 Тра 2020

Тищенко публічно заявив про підкуп нардепів

Фото Facebook "Слуга народу"

Народні депутати від "Слуги народу" Ігор Негулевський та Микола Тищенко, власник ресторану "Велюр" в Києві, який працював під час карантину, голосно звинуватили компанію "Нібулон" у нібито підкупі нардепів, щоб ті не підтримували законопроєкт "Про внутрішній водний транспорт" у другому читанні.

Відповідне відео з'явилося на сторінці Тищенко в Instagram. За його словами, законопроєкт був ухвалений в першому читанні, а потім відправлений назад у комітет на підготовку для другого, передає Обозреватель.

"Забігаючи назад, можу сказати, що цей законопроєкт був проголосований в комітеті (З питань транспорту та інфраструктури. – Ред.) одноголосно, тобто всі члени комітету проголосували "за"… І, здавалося б, нічого не віщувало… Але є один момент. "Нібулон". Па-ба-ба-бам! Одноосібний монополіст, друзі, вдумайтеся! 30 років Україна незалежна, а у нас один монополіст. "Нібулон" підметушився і…" – заявив Тищенко.

"Заніс усюди грошей, в усі міжнародні асоціації, в усі фракції, в усі групи… І всіляко намагається збити наш прекрасний законопроєкт", – додав Негулевський.

Також Тищенко сказав, що він з колегою направить відповідні депутатські запити щодо цього. Примітно, що жодних конкретних фактів, що підтверджують корупційні дії, нардепи не надали.

Так, 24 квітня ВРУ ухвалила у першому читанні законопроєкт №1182-1-д "Про внутрішній водний транспорт". Проєкт закону станом на 6 квітня ще проходив доопрацювання в комітетах, він буде винесений для розгляду в другому читанні.

До цього генеральний директор "Нібулону" Олексій Вадатурський на своїй сторінці в Facebook заявляв, що даний законопроєкт про внутрішній водний транспорт у початковій редакції – "це неповага до України в цілому і до бізнесу, який розвиває річкове судноплавство".

Уже майже місяць я займаюся питанням коронавірусу, іншими словами, вирішую проблеми в медичній сфері, якими повинна…

Posted by Олексій Вадатурський on Thursday, April 23, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: