fbpx
Сьогодні
08:50 06 Тра 2020

"Кураж" шукає кота, який стане "обличчям" благодійного проєкту: як взяти участь

Річниця спільного благодійного проєкту Куражу та monobank: кешбек, медичне обладнання та… коти? 

Кешбек та медичне обладнання

1 травня 2019 стартувала соціальна колаборація Куражу та monobank. В рамках колаборації за допомогою додатку електронного банкінгу користувачі monobank можуть перераховувати частину кешбеку на благодійність. В даному випадку кошти направлялися на фінансування 12 проєктів допомоги у лікуванні дітей. 

Кошти використовувалися для придбання медичного обладнання для дитячих лікарень, перинатальних центрів та пологових будинків. Повний список проєктів тут. 

Детальніше дізнатися про те, як працюють кошти, переказані на благодійність, та побачити, що навіть невелика сума може змінити світ, можна буде, коли у червні стануть відомі підсумки першого року спільного проєкту. 

…Коти!

А поки підсумки підбиваються, Кураж нагадує про те, що допомагати — може бути весело. 

Кураж запускає флешмоб для пошуку майбутнього селебріті-кота, який стане "обличчям" спільного благодійного проєкту Куражу та monobank.

кот

Що робити? Все просто: 

  1. Щасливі власники представників сімейства котячих мають влаштувати своїм улюбленцям фотосесію. 
  2. Обрати найкраще фото (знаємо, буде важко).
  3. Викласти його у сторіз або у пості  в Instagram або у пості у Facebook з 4 по 11 травня, тегнувши Кураж та monobank.
    4. 12-14 травня на сторінках Куражу у соцмережах йтиме голосування за переможців.
  4. 15 травня — Кураж оголошує переможців — котів, які будуть з того моменту з'являтися в постах Куражу про спільний проєкт із monobank. Переможців буде двоє: по одному з Instagram та Facebook. 

А що мені? Окрім селебріті-статусу для своїх улюбленців, самі переможці також отримають подарунки — Кураж ID (річний абонемент на Кураж) та карту monobank platinum (безкоштовний випуск та обслуговування на півроку, по закінченню цього строку — можна буде почати сплачувати за неї або перевипустити безкоштовну чорну). 

P.S. Якщо ви помітили, що ваш кіт на вас дивно поглядає, то це тому, що ви ще не влаштували йому фотосет. Мерщій за пристрій, щоб почати зіркову кар'єру свого вусатого. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: