fbpx
Сьогодні
09:53 05 Тра 2020

Нам теж не подобається, коли "Епіцентр" порушує закон, але поліція реагує і вони платять штрафи, - заступник Єрмака

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко зазначає, що всі торгові мережі і компанії повинні виконувати постанови Кабінету міністрів про обмежувальні заходи в умовах карантину, а за порушення складаються адмінпротоколи і сплачуються штрафи, як у випадку з компанією "Епіцентр К".

"Епіцентр" працював відповідно до постанови Кабінету міністрів. Вони порушували в багатьох випадках і продавали не тільки ті товари, які є в постанові Кабміну. За це на них практично щодня складалися і складаються адміністративні протоколи за порушення, і вони платять штрафи", – розповів він в ефірі програми "Свобода слова".

Тимошенко наголосив, що якщо вже буде "перебільшення цих порушень", то Міністерство внутрішніх справ буде з цим розбиратися "якимось іншим чином, а не тільки штрафами".

"Нам теж це не подобається. Якщо є постанова Кабміну, дозволено торгувати тільки цим товаром, то тільки ним і потрібно торгувати", – підкреслив він.

При цьому Тимошенко зазначив, що працює не тільки "Епіцентр", а й деякі інші великі торгові магазини. "В якому стані вони, чи є на них адміністративні протоколи або їх немає – я не можу вам зараз сказати. Але це не тільки кейс "Епіцентру", працюють і інші магазини. І не можна сказати, що "Епіцентр" взагалі по всій країні так працював. Деякі їх магазини чинили так само, і до них приїжджала поліція", – пояснив він.

Тимошенко: "Мрію" оплатив "Епіцентр", літак доставив вантаж для приватної компанії, але частина передана до лікарень.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: