fbpx
Сьогодні
19:19 05 Тра 2020

Міністерка соціальної політики подякувала супермаркетам "АТБ" за наймасштабніший благодійний проект

Міністерка соціальної політики Марина Лазебна подякувала супермаркетам "АТБ" за наймасштабніший благодійний проект.

Про це повідомив гендиректор корпорації "АТБ" Борис Марков.

"Наприкінці квітня ми завершили наш загальнонаціональний благодійний проект по забезпеченню продуктами харчування першої необхідності соціально незахищених верств населення. Проект, який ми реалізували за підтримки Міністерства соціальної політики України. Проект, на який компанія виділила 100 000 000 грн! Проект, який став наймасштабнішою благодійною акцією, якою охоплено 191 населений пункт у 24 областях України!", – пише Марков.

Протягом квітня, більше 572 тисяч продуктових наборів були передані людям похилого віку, людям з інвалідністю, людям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

"В останні дні ми отримуємо багато листів подяки. Від керівників регіональних органів державної влади, від центрів соціального захисту, від простих одержувачів нашої допомоги. Свідченням високої оцінки нашої роботи, є і офіційний лист-подяка за підписом міністра соціальної політики України – Марини Лазебної. ми продовжуємо надавати реальну і конкретну допомогу в складний карантинний період тисячам українців. Будьте здорові і бережіть себе!", – підкреслив він.

Міністерка соціальної політики подякувала супермаркетам АТБ за наймасштабніший благодійний проект

Нагадаємо, що українські лікарі отримали 12 сучасних комплексів для виявлення COVID-19.

Відомо, що співзасновник корпорації "АТБ", відомий підприємець Геннадій Буткевич вже допоміг Житомирської області в закупівлі необхідного для боротьби з коронавірусом на 14 млн гривень. Так, його компанія BGV Group закупила і передала захист для медиків, медикаменти, багатофункціональні ліжка, обладнання медустановам області.

Нещодавно корпорація "АТБ" передала у Житомир систему для ПЛР-діагностики коронавірусу.

Крім того, компанія "АТБ" допомогла Житомирщині безоплатними продуктовими наборами для незахищених українців: триває роздача майже 24 тисяч пакунків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: