fbpx
Сьогодні
13:21 05 Тра 2020

Мережа магазинів "КОЛО" передала продукти мешканцям гуртожитку під Києвом, у якому зафіксовано спалах коронавірусу

Мережа продуктових магазинів "КОЛО" передала молочні продукти мешканцям гуртожитку у Вишневому на Києвщині, у якому зафіксовано масовий спалах коронавірусу

Нагадаємо, в одному корпусі захворіли 80 людей, серед них 16 дітей. ПЛР-тестування зробили 249 мешканцям гуртожитку, кожен третій результат виявився позитивни, повідомляла пресслужба Києво-Святошинської районної адміністрації.

"Мережа продуктових магазинів КОЛО не змогла залишитися осторонь цієї події. Гуртожиток, де було виявлено вірус, знаходиться неподалік одного з магазинів нашої мережі, а саме на вулиці Освіти, 5. Сьогодні зранку ми передали мешканцям гуртожитку молочну продукцію", – повідомили у пресслужбі магазину.

Мережа магазинів

"В такі непрості ситуації потрібно допомагати тим, хто цього потребує. І зараз будь-яка підтримка цим людям життєво необхідна. Сподіваємось на скоріше одужання мешканців гуртожитку і завжди готові надати їм свою підтримку", – зазначили у мережі "КОЛО".

Мережа магазинів

Нагадаємо, раніше найбільший мережевий рітейлер продуктів формату "біля дому" "КОЛО" в умовах вимушеного карантину запровадив новий сервіс замовлення необхідних товарів за номером телефону та запустила сервіс безкоштовної доставки для найбільшого ЖК Києва.

Також раніше магазини "КОЛО" знизили ціни на період карантину на ряд соціально-важливих товарів.

Крім того, мережа "КОЛО" запустила флешмоб #допоможилікарям та передала продукти харчування медичним працівникам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: