85-річна Джуді Денч стала найстаршою моделлю, яка з’явилася на обкладинці британського Vogue

Червневий номер британської версії журналу Vogue вийде з оскароносною акторкою Джуді Денч на обкладинці — 85-річна зірка є найстарішою людиною, яка з'явиться на обкладинці видання.

Про це повідомив головний редактор British Vogue Едвард Енінфул у своєму Instagram. Для Денч це перша поява на обкладинці видання.

«Не можу сказати, наскільки я радий, що Дейм Джуді Денч, неперевершена королева сцени й екрану, вперше з'явиться на обкладинці Vogue у 85-річному віці», — йдеться в дописі Енінфула.

Фото з Джуді Денч для Vogue зробили ще в березні — до запровадження у Великій Британії карантину через епідемію коронавірусу. В інтерв'ю виданню вона розповіла про своє життя після формального завершення акторської кар'єри.

На обкладинку винесли слова Денч про ситуацію з коронавірусом у світі: «Якщо з цього (ситуації з коронавірусом — ред.) постане багато доброти, то це буде в плюс».

Відзначимо, Денч з'явилася на обкладинці в стильному тренчі з флористичним принтом від італійського будинку моди Dolce & Gabbana.

На другому кадрі з фотосесії для глянцю актриса позувала в сатиновому пальто від Giorgio Armani Privé і білій сукні від La Collection.

Також Vogue випустив відео, де відомі фанати Джуді, зокрема Кейт Мосс, Кара Делевінь, Різ Уізерспун та інші знаменитості, ставлять їй запитання.

Денч провела понад 60 років на сцені та на знімальному майданчику, отримала 11 премій британської кіноакадемії BAFTA, статуетку «Оскар» і дві нагороди «Золотого глобусу».

Журнал Vogue видається вже понад 125 років, його британську версію відкрили в 1916-му.

Свіжі дописи

  • Новини

Українські захисники знищили ще майже 1300 окупантів та 58 артсистем

Минулої доби, 2 травня Сили оборони ліквідували ще понад 1200 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Генштаб: на Авдіївському напрямку війська ЗСУ відбили 50 атак противника

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 50 атак окупантів. Загалом на фронті протягом останньої доби… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

У Києві презентували сервіс онлайн-запису до шкіл та учнівський е-квиток: навіщо це рішення

У столиці презентували електронний учнівський квиток та сервіс онлайн-запису до навчальних закладів. Про це пише… Читати більше

Thursday May 2nd, 2024
  • Новини

Після удару 30 квітня на аеродромі в Джанкої зникли два російські радари

Після удару по аеродрому в Джанкої, що відбувся в ніч на 30 квітня, зі своїх… Читати більше

Thursday May 2nd, 2024
  • Новини

Рішення для відбудови: Чернігівщина отримає €400 тисяч від Франції на відновлення районної лікарні та університету

Чернігівська область отримає 400 тисяч євро французької допомоги на відновлення центральної районної лікарні та Національного… Читати більше

Thursday May 2nd, 2024
  • Новини

Президент вважає, що путін спробує зірвати Саміт миру

Російський лідер країни-агресорки володимир путін буде намагатися зірвати роботу Саміту миру, який у середині червня… Читати більше

Thursday May 2nd, 2024

Цей сайт використовує Cookies.