fbpx
Сьогодні
09:42 04 Тра 2020

У Нацполіції спростували наявність додаткових сил Нацгвардії в Черкасах

На вулицях Черкас додаткових сил Нацгвардії немає, чергові сили правоохоронців є звичайною практикою.

Про це заявив керівник ГУНП в Черкаській області Віталій Куратченко.

"Щодня (і сьогодні не виняток) Нацгвардія спільно з поліцейськими залучається з 16.00-22.00 на заходи громадської безпеки. Щотижня керівництво ГУНП підписує графік планових чергувань. Це звичайна практика, додаткових сил на вулицях міста немає", – йдеться в повідомленні на сторінці Черкаської ОДА в Фейсбук.

Куратченко підкреслив, що на розданому в Інтернеті відео зображено одне авто. "Тому не поширюйте фейків!", – підсумував глава Нацполіції області.

Раніше на своїй сторінці в Фейсбук відео з вантажівкою Нацгвардії та інформацією про збільшення кількості правоохоронців поширив керівник муніципальної інспекції міськради Станіслав Коломієць.

Нагадаємо, раніше мер Черкас опублікував листування з нібито першим заступником керівника Офісу президента Сергієм Трофімовим. У листуванні особа, підписана як Трофімов, погрожує меру міста діями за послаблення карантину. Водночас в ОП заперечили причетність своїх співробітників до цього листування.

Перший заступник керівника ОПУ Трофімов також відреагував на нібито переписку з мером Черкас, назвавши її "фейком та політичною технологією".

Крім того, вчора Зеленський передав Бондаренку "полум'яний привіт" від правоохоронних органів та пригрозив юридичною відповідальністю за порушення карантину. 

Раніше поліція розпочала кримінальне провадження за фактом прийнятого у Черкасах рішення про послаблення карантинних обмежень з 1 травня.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: