fbpx
Сьогодні
15:24 04 Тра 2020

Аваков: Ресторан "Велюр" порушив умови карантину, зараз він зачинений

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав статистику порушень карантину серед закладів громадського харчування. Зокрема серед порушників є столичний ресторан народного депутата від «Слуги Народу» Миколи Тищенка.

Про це Аваков заявив на засіданні уряду.

За його словами, загалом «за останній час» поліція склала 10 303 протоколи про порушення карантину, серед них 140 протоколів стосуються закладів громадського харчування.

Лідером за кількістю порушень у закладах харчування є Рівненська область — 26. Далі йдуть Донеччина (17), Харківщина (14), Запорізька область (12). У Києві порушення зафіксували у ресторанах «Виноградний хутір», «Моншер», «Велюр», «Фабіус».

«Всі ці ресторани порушили, на наш погляд, вимоги карантину, мають місце адміністративні протоколи. Вважаю, що суди нас підтримають. Зараз усі ці заклади зачинені і виконують наші вимоги», — резюмував Аваков.

Напередодні Тищенко заявив, що Велюр готовий заплатити штраф, якщо порушив закон, а сам депутат в такому випадку власноруч готуватиме обіди для столичних лікарів.

Напередодні Bihus.info опублікувало розслідування, в якому показали, що до ресторану «Велюр» народного депутата від «Слуги Народу» Миколи Тищенка приходять VIP-гості, попри карантин.

Тищенко прокоментував розслідування щодо ресторану: У "Велюрі" є своєрідний штаб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: