fbpx
Сьогодні
10:53 03 Тра 2020

В Україну протягом доби авіарейсами повернулося понад 550 осіб

Фото: Senfil.net

За минулу добу, 2 травня, в пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби оформили на в'їзд і виїзд близько 15 тисяч осіб. З цієї кількості понад 550 осіб повернулося в Україну спеціальними авіарейсами.

Під час проведення температурного скринінгу ознак захворювання в осіб не виявлено. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Перевірені також і пасажири, які прибули вчора в аеропорт "Бориспіль" евакуаційними рейсами. Загалом прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" оформили чотири спеціальних пасажирських авіарейси з Нью-Йорка (США), Лісабона (Португалія), Парижа (Франція) і Цюріха (Швейцарія).

"Цими літаками в Україну прибуло понад 550 пасажирів. Серед них не було осіб з підвищеною температурою тіла або скаргами на наявність симптомів захворювання ГРВІ. Пасажири цих авіарейсів вибрали передбачені карантинні обмеження із застосуванням програми "Дій удома". Після перевірки співробітниками Держприкордонслужби реєстрації в додатку ці особи вирушили на двотижневу самоізоляцію за вказаними ними адресами", – йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі зазначили, що за минулу добу порушників самоізоляції на кордоні не виявлено. Нагадаємо, що за порушення правил карантину ст. 44-3 КУпАП передбачає штраф від 17 тис. грн.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: