fbpx
Сьогодні
12:39 03 Тра 2020

У парку під Києвом зібралися натовпи людей, незважаючи на карантин: фото, відео

У суботу, 2 травня, в зоні відпочинку "Добропарк" у Київській області зібралися натовпи відвідувачів, щоб подивитися на розквітлі тюльпани попри чинний у країні карантин.

Відеозаписами та фотознімками з парку активно діляться користувачі Мережі, повідомляють #Букви.

Згідно з повідомленнями, на під'їзді до комплексу спостерігався затор. У парк прийшли сотні людей.

Відвідувачі повідомляють, що вхід їм обійшовся в 50 гривень. Про це, зокрема, пише користувачка Facebook Ірина Ключнікова, яка побувала в "Добропарку" 1 травня.

"Історія про те, як ми наївно хотіли познімати парк без людей. Я в шоці від забитої парковки, кількості людей, котрі абсолютно не дотримуються ні дистанції, ні носіння масок", – написала вона.

Добропарк карантин

добропарк

Варто зазначити, що в "Добропарку" зараз квітнуть понад мільйон тюльпанів.

Раніше представники комплексу стверджували в Facebook, що закриті на карантин.

"Друзі! Ми безмежно вдячні усім за ваші слова підтримки у коментарях та у приватних повідомленнях!.. Так, на жаль, ми закриті на карантин. Нам би дуже хотілося бачити вас серед різнобарвних доріжок "Добропарку". Але маємо дотримуватися карантинних норм, аби бути здоровими і зустрітися на майбутніх проєктах! Щойно карантин послаблять, ми з радістю повідомимо про відкриття! А поки, обіцяємо радувати вас яскравими світлинами тюльпанів та знімати побільше сторіс!", – говорилося в повідомленні.

Добропарк карантин

View this post on Instagram

#добропарк

A post shared by Bogdan (@rogalskiy_b) on

View this post on Instagram

Прям тебе Нидерланды 🌷🌷🌷во всей красе,но в Макаровском районе…Вход 50 грн,дети бесплатно… Тюльпаны ещё цветут…что будет через неделю сложно сказать …Людей,как в советские времена в мавзолей к Ленину…Мы приехали к 11 – люди были,нам показалось много,но как потом оказалось,это было мало 😎Если хотите без толкучки,то надо подъезжать к открытию…Кроме 🌷, пока смотреть не на что…Все в процессе развития…Но красота в глазах смотрящего😍 Нам понравилось 😉 #добропарк #май2020 #тюльпаны #подкиевом

A post shared by SvetLik Vl (@svetlikvl) on

https://www.instagram.com/p/B_sE3ljBEXj/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

Это красиво! 🌷#добропарк

A post shared by Yana Galiguzova (@yana_halihuzova) on

View this post on Instagram

#тюльпани #добропарк #київ

A post shared by Liudmyla Konovchuk (@liudmila_konovchuk) on

Як відомо, Кабінет Міністрів раніше подовжив термін дії карантину до 11 травня. На час дії карантинних обмежень заборонено відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: