fbpx
Сьогодні
16:28 03 Тра 2020

У Донецькій області шахта не виплачує робітникам зарплати з серпня 2019 року

У Торецьку Донецької області працівникам шахти "Св. Матрони Московської" не виплачують зарплату з серпня 2019 року.

Про це повідомляє Восточный вариант з посиланням на активіста з Торецька Володимира Єльця.

Так, він написав пост, в якому викриває бездіяльність суб'єктів владних повноважень щодо того, що відбувається на шахті.

"Задихається від злочинної бездіяльності влади. Хочу поділитися з Вами "чудовою" інформацією. Протягом півроку намагаємося вирішити проблеми, що виникли на шахті" Св. Матрони Московської", орендар Віктор Вишневецький. Невиплата заробітної плати, перерахувань до пенсійного фонду, ЄСВ, аліментів та інше. За останній місяць я і керівник "Альтернативної профспілкової організації Торецька" Д. Баленко зробили шість (!) заяв в поліцію про незаконні дії на шахті "Св. Матрони Московської". За цей період співробітники Костянтинівської поліції жодного разу!! не потрапили на територію підприємства, ніякого розслідування з питань наших заяв практично не провели. Жодної!! відповіді на заяви не існує. Поліцейські приїжджають, підходять до прохідної, запитують у сторожа про порушення (сторож каже, що таких немає) заповнюють папери і "з почуттям виконаного обов'язку" їдуть… ", – обурюється активіст.

Крім того, він розповів, що на підприємстві ігнорують карантинні заходи.

"Показовими є дії константинівських поліцейських на останню мою заяву (третю з питання карантину). Суть заяви: "На підприємстві повністю ігноруються карантинні заходи і заходи щодо запобігання поширенню інфекції, відсутній медпункт, (нагадаю) шахта підприємство особливої ​​небезпеки, приміщення не обробляються, немає ніякої наочної інформації" та інше. Дії наряду поліції… Приїхали до воріт шахти, написали протокол про штраф за порушення карантину на сторожа!!!, оголосили йому мої персональні дані (зі словами подякуйте йому за штраф) і як завжди поїхали… На думку поліцейських за злочинне ігнорування карантинних заходів на виробництві винен не керівник, а сторож…".

Також Єлець повідомив, що подав заяву про загрозу фізичної розправи, але поліція проігнорувала його.

"До речі, моя заява про погрози фізичної розправи проігноровано. Я так розумію, поліція зацікавлена ​​в цій самій розправі", – зазначає він.

Таким чином, у активіста з Торецька з'явився ряд питань до роботи поліції:

"Поліцейські нероби? Поліцейські в змові з "керівниками" шахти? Поліцейські боягузливі? Поліцейські корумповані? Начальник Костянтинівської поліції покриває "ділків"? Обласне керівництво Нацполіції заохочує такі дії підлеглих? Чому дії Костянтинівській поліції систематично викликають такі питання? Який "дах" у злочинців, який рівень "кришування"? Яке може бути пояснення безкарності їх дій?".

Єлець розповів про те, що, незважаючи на відсутність дозвільних документів, на шахті триває робота.

"По шахті" Святий Матрони Московської вже третій місяць "ведеться" порожнє розслідування. Незважаючи на доведену нами на повну!!! відсутність дозвільних документів на шахті, проводяться роботи з видобутку вугілля. З першого квітня вже відправлено 538 тонн вугілля на "Авдіївський коксохімзавод" і на сьогодні підготовлено приблизно така ж кількість. Не зрозуміло, як там оформлене незаконно видобуте вугілля, з офіційно закритої шахти. Прокуратура області все це знає, але "скромно мовчить".

"На скільки "впливовий господар" шахти Віктор Вишневецький? По суті працюють копанки під прикриттям правоохоронних органів, (прокуратура, поліція, СБУ) які ніяким чином не можуть вплинути на те, що відбуваються правопорушення тривалий час. СПОСТЕРІГАЧІ… Керівник області П. Кириленко теж в курсі ситуації – АЛЕ… ЗАВДЯКИ бездіяльність суб'єктів владних повноважень 450 сімей прифронтового міста Торецьку знаходяться без засобів до існування, трудящим не виплачується зарплата з серпня 2019 року!", – підсумував активіст.

Прошу друзей сделать репост. Задыхаемся от преступной бездеятельности властей.Хочу поделиться с Вами «замечательной»…

Posted by Volodymyr Yelets on Sunday, May 3, 2020

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: