fbpx
Сьогодні
22:11 03 Тра 2020

На Дніпропетровщині жінкам безкоштовно надаватимуть психологічну підтримку

На Дніпропетровщині з 20 квітня почне працювати безкоштовна "гаряча лінія" психологічно-емоційної підтримки.

Про це повідомляється на сторінці Gender Stream.

Як зазначається, допомога спрямована для жінок з вразливих категорій населення (жінки 60+, жінки з інвалідністю, мами особливих дітей, ветеранки, жінки-поліцейські, працівниці медичного сектору).

Команда Gender Stream чекає на ваші дзвінки з 14.00 до 18.00 в будні дні. Номер безкоштовної "гарячої лінії" 0800 505 085.

"З появою карантинних заходів кардинально змінився спосіб життя багатьох груп населення. Люди втратили звичного укладу, уподобань, роботи. Все це може згубно вплинути на психіку. Неможливість довго переносити емоційні навантаження, пов'язані зі сформованою ситуацією, веде до підвищення внутрішньої напруженості, тривожності, зациклення на невирішених проблемах, депресивних станів, соціальному самотності та ізоляції", – йдеться у повідомленні.

Професійні психологині надаватимуть психологічну підтримку, а також можуть виявляти потреби маломобільних жінок та тих, хто опинились в дуже складній ситуації.

"Завдяки консультаціям, жінки отримують психологічну підтримку, що впливає на їхній емоційний стан і рівень мотивації до життя. А завдяки переадресації до необхідних служб, жінки зможуть краще отримувати вірну інформацію/ліки/допомогу", – додають організатори.

Проект реалізує Gender Stream за підтримки Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund та в партнерстві з Дніпропетровська обласна державна адміністрація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: