fbpx
Сьогодні
14:05 02 Тра 2020

У пожежі на Житомирщині загинула 79-річна бабуся, яка палила суху траву на своєму городі

У Житомирській області упродовж доби 1 травня сталося 3 пожежі, на одній з яких загинула 79-річна жінка. Це сталося у с. Грем'яче Романівського району.

Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

«Зі слів очевидців, бабуся вирішила спалити залишки сухої рослинності на власній присадибній ділянці. Того дня спостерігалась суха та вітряна погода, що сприяла швидкому розповсюдженню полум'я. Через деякий час сусіди побачили густий стовп диму на городі. Коли прибігли до місця пригоди, то побачили, що бабуся лежить біля згарища у напівпритомному стані», — йдеться у повідомленні.

Очевидці викликали «швидку», на якій постраждалу доправили до лікарні. Однак жінка отримала 50% опіків тіла 4 ступеня, врятувати її життя так і не вдалося.

У ДСНС додали, що 1 травня їм повідомили про загоряння сухої трави в с. Кишин Олевського району. З'ясувалось, що посеред поля горить суха трава на площі 1 га. Рятувальники впорались із займанням, не допустивши подальшого розповсюдження полум'я. Того ж дня із самого ранку вони гасили займання сміття на площі 800 кв. м у м. Олевськ.

Повідомлялося, що у Чорнобильській зоні і Житомирській області триває ліквідація осередків пожеж.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: