fbpx
Сьогодні
15:07 01 Тра 2020

"Укрспирт" завершив виробництво сировини для антисептиків: закінчився термін

Держпідприємство "Укрспирт" з 2 до 30 квітня поставило українським виробникам 4 млн літрів сировини для антисептиків.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Зазначається, що в четвер, 30 квітня, закінчився термін, на який законодавчо введено виробництво сировини для антисептиків на базі заводів "Укрспирту".

Так, у період з 2 до 30 квітня сировину у держпідприємства закуповував 41 український виробник антисептиків, уточнили в "Укрспирті".

Як написав в. о. директора ДП "Укрспирт" Сергій Блескун на сторінці у Facebook, підприємство отримало понад 140 млн грн виручки.

"Укрспирт" готовий і надалі виробляти сировину для антисептиків. Якщо будуть ухвалені відповідні законодавчі зміни, у підприємства для цього є всі необхідні ресурси. Вважаю, що потрібно продовжувати!", – сказав він.

Верховна Рада 30 березня ухвалила закон №540-I "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)", який, зокрема, дозволив виготовляти сировину для антисептиків на базі заводів ДП "Укрспирт". Володимир Зеленський підписав закон 2 квітня.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: