fbpx
Сьогодні
14:12 01 Тра 2020

ООС: Окупанти поранили двох українських військових

У п'ятницю, 1 травня, внаслідок ворожих обстрілів двоє українських воїнів зазнали поранень.

Про це повідомляє Міністерство оборони.

Після надання першої медичної допомоги поранених було евакуйовано до лікувальних закладів. Стан здоров'я обох військовослужбовців задовільний.

На Луганському напрямку у п'ятницю сталося 5 ворожих обстрілів. Двічі російські найманці відкривали вогонь по позиціях ОС поблизу Кримського. Біля Південного вночі розірвалися 6 ворожих мін 120-го калібру, а неподалік Новотошківського вранці — 7 мін калібру 82 мм.

Крім того, наші оборонці Травневого близько 6-ї години ранку припинили обстріл, який ворог вів з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та кулеметів великого калібру.

На Донецькому напрямку мали місце 3 прицільні обстріли наших опорних пунктів в районі Богданівки. Їх противник здійснив з боку окупованого Петрівського, використавши станкові протитанкові і автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю. Усі ці обстріли не були тривалими, адже припинялися після адекватної відповіді з боку підрозділів Об'єднаних сил.

Ще один обстріл окупанти влаштували біля Водяного — вранці з боку Саханки вони вели вогонь по наших позиціях з автоматичного гранатомету, кулеметів та стрілецької зброї.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: