fbpx
Сьогодні
23:00 30 Кві 2020

В Одесі депутат, що очолював земельну комісію, впав з 13-го поверху

Фото: od.npu.gov.ua

Поліція Одеси встановлює обставини загибелі жителя Лиманського району. 20 квітня 49-річний чоловік випав з балкону багатоповерхівки і розбився, його тіло направили на експертизу.

Про це інформує пресслужба обласної поліції.

Тіло 49-річного чоловіка знайшли сьогодні близько 12:00 поблизу багатоповерхового будинку на вулиці Академіка Заболотного. Поліція встановлює обставини смерті.

"Вирішується питання про внесення відомостей за цим фактом в ЄРДР згідно з ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою "самогубство") Кримінального кодексу України", – йдеться в повідомленні.

Фото: od.npu.gov.ua

За попередніми даними, чоловік вистрибнув з балкона загального користування, що розташований на 13-му поверсі багатоповерхівки.

Депутат місцевої ради одного з приміських сіл Сергій Колодяжний в Telegram-каналі повідомив, що загиблий одесит – голова депутатської земельної комісії сільради.

Фото: od.npu.gov.ua

"Сьогодні в Фонтанській сільській раді відбулася низка подій. Одна з них трагічна. Перше. З ранку в Фонтанській сільській раді відбуваються масові обшуки. Друге. По обіді з'явилася інформація, що один з депутатів наклав на себе руки (вистрибнув з вікна 13 поверху). Ця інформація зараз підтверджується з багатьох джерел", – зазначив Колодяжний.

Згідно з інформацією, загиблий депутат – це голова земельної комісії сільради, додав Колодяжний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: