fbpx
Сьогодні
22:40 30 Кві 2020

"Слуг народу" помітили у ще одному ресторані Києва: фото

Фото: Страна

У Києві біля ресторану "Монтеккі Капулетті" "засікли" членів аграрного комітету Верховної Ради.

Відповідні фото опублікувала "Страна".

Фото: Страна

Відзначається, що народних депутатів від "Слуги народу" Маргариту Шол, Александа Гайду, Павла Халимона помітили біля входу в заклад. Як пише видання, найімовірніше, депутати вирішили "обмити" ухвалення закону про землю, який напередодні був підписаний президентом Володимиром Зеленським.

Відзначається, що заклад має два окремі входи в окремі зали: "Монтеккі" і "Капулетті". На фото видно, що в частині італійського ресторану "Монтеккі" – темно і закрито, в частині "Капулетті" всередині видно, як ходять офіціанти.

Фото: Страна

Як пише видання, ресторан в карантин офіційно працює лише в режимі доставки. У ресторані подають італійську кухню: салати, пасту, піцу, супи. Наприклад, салат з телятиною гриль, артишоками, овочами і руколою коштує 329 грн, паста з м'ясом кролика 299 грн, піца "Цезар" – 247 грн, різотто з морепродуктами – 345 грн, равіолі з бараниною – 194 грн.

Фото: Страна

Пізніше до закладу під'їхав наряд поліції, який направив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, до якого звернулися журналісти.

Фото: Страна

Маргарита Шол в свою чергу заявила, що прийшла в ресторан лише доставку забрати.

"Я ж іногородній депутат, мені потрібно десь харчуватися", – сказала вона.

Правоохоронці заявили, що всередині закладу нікого з гостей не виявили. У той же час журналісти не бачили, щоб хтось виходив.

"У зв'язку з цим є дві версії. Перша – вони вийшли через чорний хід у двір. Друга – вони сховалися в туалеті на час перевірки поліції (про це нам сказали знайомі цих депутатів). У будь-якому випадку, те, що поліцію не пускали більше 15 хвилин вказує на те, що в ресторані замітали сліди", – відзначили представники ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: