fbpx
Сьогодні
11:09 30 Кві 2020

В Європі через карантин стали популярними роботи, які доставляють їжу: фото

Найефективніша і ефектна доставка в умовах пандемії.

Кілька років тому американський стартап Starship запустив сервіс доставки продуктів, речей та інших покупок по району за допомогою автономних роботів на електричних батареях. Працює проект поки в декількох локаціях в США, Британії, Німеччини та Естонії. Зараз попит на екологічних роботів значно зріс. Кількість замовлень обчислюється вже сотнями тисяч.

роботи на колесах

роботи на колесах

роботи на колесах

Наприклад, популярними вони стали в англійському місті Мілтон-Кінз, яке знаходиться на карантині через поширення коронавірусу. Мешканці міста вже звикли до шестиколісних роботів, які постачають продукти більше двох років, передає Bangkok Post.

Але оскільки 23 березня уряд Великої Британії ввів суворий карантин, роботи стали більш завантаженими, ніж будь-коли: вони безкоштовно привозять їжу співробітникам Національної служби охорони здоров'я (NHS) і користуються підвищеним попитом з боку населення.

"Зараз ми пропонуємо безкоштовну доставку всім працівникам NHS. Ми хочемо трохи полегшити життя цим людям в ці дуже, дуже напружені часи", – розповів Генрі Харріс-Берланд з Starship, компанії, яка виготовляє роботів.

Читайте також: Стартапи під час COVID-19: як смертельний вірус дає поштовх новим технологіям та компаніям

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: