fbpx
Сьогодні
10:06 30 Кві 2020

Глава МОЗ закликав українців не ходити на мітинги, щоб не інфікуватись

Очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов вважає відвідування мітингів небезпечним для здоров'я його учасників та їхніх близьких через поширення коронавірусу.

Про це він 30 квітня сказав під час онлайн-брифінгу.

«Коли ви ходите на мітинги або починаєте порушувати карантин, задумайтесь не тільки про себе — задумайтесь про рідних і близьких, яких ви можете інфікувати, заразившись на тих чи інших заходах», — зазначив Степанов.

Він також порадив подумати про «маму і тата», які можуть перебувати у групі ризику або за віком, або можуть мати хронічні захворювання.

«Я вас прошу, я вас закликаю дотримуватися карантинних заходів… Я прошу вас залишатися вдома на травневі свята», — додав міністр.

"Для нас дуже важливо уникнути піку захворюваності. Поки що нам це вдається зробити, завдяки карантинним заходам. Якщо ми і надалі прислухатимемося до вірусологів, епідеміологів, експертів, які розробляють ці заходи, ми зможемо уникнути піку захворюваності, коли система охорони здоров'я не зможе впоратися з потоком хворих", – сказав він.

В Україні підтвердили 10 406 випадків коронавірусу, за добу – нових 540.

"Венедіктова – вбивця справи Гандзюк": 29 квітня активісти знову прийшли до будинку генпрокурора.

27 квітня активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк" незадоволені фіналом розслідування вбивства Гандзюк та вийшли під ОПУ.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: