fbpx
Сьогодні
21:34 29 Кві 2020

Під Києвом у гуртожитку для літніх людей – спалах COVID-19, одна людина померла

На Броварщині в гуртожитку для літніх людей села Зазим'є, по вулиці Вишнева, зафіксовано спалах коронавірусу, помер 95-літній киянин.

Про це розповів очільник Броварської багатопрофільної клінічної лікарні Валентин Багнюк, передає Трибуна-Бровари.

Зазначається, що 95-річний киянин перебував у реабілітаційному центрі в Зазим'ї на Броварщині. Його інфікування коронавірусом підтвердили лабораторним ПЛРтестом.

Очільник лікарні зазначає, що тим часом у гуртожитку вже 24 підопічних і 5 співробітників мають позитивний результат експрестесту на коронавірус.

У Броварському відділі поліції підтвердили виданню, що взяли під контроль гуртожиток. Інших подробиць полісмени не повідомляють.

Багнюк наголошує, що в гуртожитку проживає майже 100 людей.

Працівники поліції забезпечують порядок біля гуртожитку під Києвом, а саме – поблизу Броварів, де зафіксували ще один спалах захворювання на коронавірус. Про це у коментарі  Укрінформу повідомила працівник відділу комунікацій поліції Київської області Віталія Грохольська.

"Так, дійсно, там (поблизу Броварів – ред.) забезпечують публічний порядок працівники поліції", – сказала Грохольська.

Нагадаємо, про спалах у гуртожитку на Петропавлівській Борщагівці повідомили 27 квітня. Йдеться про 20-ти поверхову споруду, що належить приватному Вищому навчальному закладу.

Біля гуртожитку встановили контрольно-пропускний пункт, чергують правоохоронці і представники органів місцевого самоврядування.

Там лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус у 13 осіб, ще 84 людини чекають на результати тестів.

Як повідомлялося, станом на 29 квітня в Україні 9866 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 250 летальних, 1103 пацієнти одужали. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: