fbpx
Сьогодні
16:00 29 Кві 2020

Олег Ляшко "замурував" піноблоками ресторан Тищенка: поліція відреагувала

Лідер радикальної партії, яка не потрапила до парламенту, Олег Ляшко замурував піноблоками ресторан нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка "Велюр".

Олег Ляшко виклав відео у Facebook, також про це повідомив екснардеп Сергій Лещенко у Telegram-каналі.

Ляшко: "Мільйони людей через карантин втратили роботу, а оці слуги, які себе називають "Слугами народу", а насправді вони слуги грошей. Оце дороге гламурне гівно, яке називається "Велюр", вони для себе відкривають, щоб приходити сюди жрать і чай купувати по 500 гривень за чашку чаю.

Фермери не можуть продати за 3 копійки огірки і свою сім'ю прогодувати, а ця сволота, яка називає себе "слугами", жирують, бо рахують усіх українців за лохів".

Карантин, так карантин. Для всіх! А то мільйони бідують, а слуги жирують.

Posted by Олег Ляшко on Wednesday, April 29, 2020

Ляшко заявив, що поліція покриває роботу закладу.

На думку Лещенка, дії Ляшка – це черговий перформанс на фоні галасу, який піднявся в країні через інформацію у ЗМІ нібито ресторан Тищенка працює для відвідувачів.

Екснардеп пише, що Ляшко в останні місяці зазнав серйозних фінансових проблем через втрату віри олігарха Ріната Ахметова в політичне майбутнє радикала. Тож тепер, за словами Лещенка, Ляшко використовує будь-яку можливість, щоб нагадати про себе.

Лещенко: "Як кажуть наші джерела в кулуарах влади, Ляшко випадом проти Тищенка домігся протилежного ефекту. Тепер деякі представники істеблішменту, розгнівані на Тищенка, стали відчувати до нього співчуття. Якщо, звичайно, це і не був секретний план самого Тищенка – за допомогою Ляшка отримати образ "жертовності".

Правоохоронці столиці встановлюють обставини інциденту біля ресторану. Про це пише пресслужба поліції Києва.

"У мережі інтернет з'явилася інформація про те, що група осіб заблокувала вхід у ресторан на вулиці Льва Толстого. Дана подія зареєстрована у Журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події".

На місці події працює слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції.

Зазначається, що правова кваліфікація події буде надана пізніше.

Напередодні Bihus.info опублікувало розслідування, в якому показали, що до ресторану «Велюр» народного депутата від «Слуги Народу» Миколи Тищенка приходять VIP-гості, попри карантин.

Тищенко прокоментував розслідування щодо ресторану: У "Велюрі" є своєрідний штаб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: