fbpx
Сьогодні
20:39 29 Кві 2020

Компанія ENSOF виділила 855 тис. грн на боротьбу з поширенням COVID-19

Компанія-розробник освітніх технологій ENSOF надала фінансову допомогу для придбання засобів захисту, дезінфекції, медикаментів та інших речей з метою протидії поширенню COVID-19 та забезпечення нагальних потреб лікарень та соціальних установ у 16 областях України на загальну суму у розмірі 855 000 грн. 

Так, допомогу отримали обласні та районні лікарні, лабораторні центри, дитячі та  психоневрологічні будинки-інтернати, геріатричні пансіонати, територіальні центри соціального обслуговування, а також благодійні фонди у таких областях: Донецька, Чернівецька, Кіровоградська, Херсонська, Черкаська, Полтавська, Тернопільська, Рівненська, Івано-Франківська, Львівська, Волинська, Сумська, Житомирська, Миколаївська, Одеська та Закарпатська. 

Детальніше про кожну область: 

Чернівецька обл. 100 000 грн. на забезпечення установ засобами дезінфекції, індивідуального захисту та медикаментами: Сокирянській районній лікарні, Чернівецькому геріатричному пансіонату, Магальському дитячому будинку-інтернату, Н.Станівецькому психоневрологічному будинку-інтернату, Петричанському психоневрологічному будинку-інтернату та Хотинському психоневрологічному будинку-інтернату, а також Чернівецькому обласному лабораторному центру на купівлю термостату.

Донецька обл. – 50 000 грн. на закупівлю медикаментів для Інфекційної лікарні м. Костянтинівка.

Кіровоградська обл. – 55 000 грн. на закупівлю засобів дезінфекції для Кіровоградської обласної лікарні. Цей медзаклад визначений госпітальною базою для лікування хворих на COVID-19.

Херсонська обл. – 50 000 грн. для придбання засобів захисту та медикаментів благодійній організації «Фонд громади міста Херсон "Захист"» та для придбання продуктів харчування, ліків, дезінфікуючих та миючих засобів Херсонському обласному Будинку дитини. 

Черкаська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів захисту та медикаментів для Черкаської обласної та районної лікарень, Кам'янської лікарні, а також Черкаського міського полового будинку  «Центр матері та дитини».

Полтавська обл.– 50 000 грн. на придбання засобів захисту та медикаментів для Горбанівського геріатричного пансіонату. 

Тернопільська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів для дезінфекції та захисту, медикаментів соціальним закладам: Бережанському психоневрологічному будинку-інтернату, Козівському, Заліщицькому та Монастириському територіальним центрам соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а також Петриківському обласному геріатричному пансіонату.

Рівненська обл.– 50 000 грн. на придбання засобів для дезінфекції та захисту, медикаментів для проекту «Зніми корону» від благодійної організації «Мережа 100 відсотків життя Рівне».  

Івано-Франківська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів дезінфекції та захисту для Верховинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) і Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рогатинського району. 

Львівська обл. – 30 000 грн. на придбання засобів дезінфекції та захисту для 8 психоневрологічних інтернатів: Созанський, Ходорівський, Монастироцький, Поповицький, Лешківський, Грушківський, Підкамінський та Судововишнянський, а також для 2 дитячих будинків-інтернатів: Буківський та Роздільський. 

Та 20 000 грн. на друк книг зі шрифтом Брайля для Львівського обласного осередку всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ».

Волинська обл. – 50 000 грн. на придбання медичних та дезінфекційних засобів для Благодійного фонду «Волинь-2014».

Сумська обл. – 50 000 грн. на придбання захисних щитків для БО «Благодійний фонд ветерани АТО».

Житомирська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів захисту та медикаментів для Обласної бази спец, мед. постачання. 

Закарпатська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів дезінфекції та захисту для лікарень області.

Миколаївська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів дезінфекції та захисту для Баштанського, Новосвітлівського, Первомайського, Виноградівського, Лупаревського, Баратівського і Горожанського психоневрологічних інтернатів, Миколаївського та Вознесенського геріатричних пансіонатів, а також Степівського дитячого будинку-інтернату. 

Одеська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів дезінфекції, захисту та медичних інструментів для Одеської обласної психіатричної лікарні № 2. 

«Ситуація, з якою сьогодні доводиться зіштовхуватись працівникам обласних і районних лікарень, а також центрів надання соціальних послуг, – є викликом не тільки для держави, а й для соціально-відповідального бізнесу. Тому наша компанія у тісній співпраці з очільниками області та профільними департаментами, намагається всіляко підтримувати  установи,  що на даний момент протидіють загрозі з метою підтримки мало захищених верств населення та забезпечення життєдіяльності усієї країни»,зазначив Максим Даценко, генеральний директор компанії ENSOF.  

Довідка:  ТОВ «ENSOF» – один із найбільших українських розробників і виробників продуктів для STEАM та інклюзивної освіти, представлений торговельною маркою Interschool™. Компанія має найбільший у Східній Європі департамент досліджень і розробки освітніх рішень для шкіл та інклюзивних центрів. За 10 років своєї діяльності компанія забезпечила сучасним освітнім обладнанням понад 3000 шкільних кабінетів в Україні та світі (Грузія, Вірменія та Білорусь), навчила понад 6000 учителів використовувати освітні та інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) у навчальному процесі, створила методичні посібники з використання цифрових лабораторій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: