fbpx
Сьогодні
11:18 28 Кві 2020

Спікер Разумков не впевнений, що підтримає призначення Саакашвілів в уряд

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що у "Слуги народу" досить людей, які можуть бути корисні Кабміну, тому він не впевнений, що підтримає призначення Міхеіла Саакашвілі в уряд.

Про це сказав Разумков в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Я завжди говорив, що переймати досвід інших держав і залучати експертів у тих чи інших сферах – це дуже важливо. Але, все-таки, я думаю, що і в нашій команді достатня кількість колег, які могли б проводити реформи і бути корисними Кабінету міністрів.

Станом на сьогодні, я не впевнений, що я буду повністю поділяти і підтримувати обговорювані кадрові призначення в уряд".

За словами голови парламенту, в кадрових питаннях найбільш важливим аспектом залишається наявність голосів, а наразі думки у фракції щодо призначення Саакашвілі розділилися.

"У фракції більшості думки розділилися. Уже ближче до засідання, якщо це питання буде винесено, ми побачимо розстановку сил. Хтось палко підтримує таку ініціативу, хтось виступає проти, хтось більш емоційно і політично, хтось підходить прагматично до цього питання, грунтуючись на базових цінностях. У тому числі, з якими ми йшли на вибори. Наприклад, таких, як більше нових осіб і відповідальність за прийняття рішень", – розповів Разумков.

Все більше "слуг народу" схиляються до підтримки Саакашвілі, – Корнієнко.

Саакашвілі спрогнозував результати голосування у Раді щодо свого призначення віцепрем'єром.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: