fbpx
Сьогодні
11:58 28 Кві 2020

У небі над США записали на відео НЛО. Пентагон офіційно підтвердив автентичність записів

Відеозаписи перехоплення американськими ВПС невпізнаних літаючих об'єктів з'явилися у мережі давніше, однак 27 квітня Пентагон офіційно визнав їх справжніми та правдивими. У записах – НЛО у прицілі винищувачів.

Американське військове відомство дозволило публікацію трьох відеозаписів із 2004 та 2015 років, на якому зафіксували нібито невстановлені летючі об'єкти. Відео опублікували на сайті Пентагону.

Кадри були зняті екіпажами американських літаків в 2004 та 2015 роках.

Як пише The Guardian, зернисті відеозаписи, які зображують «незрозумілі повітряні явища», раніше потрапили у мережу, але не були офіційно публіковані. У Пентагоні вважають, що вони показують чужорідні невстановлені летючі об'єкти (НЛО).

Ці ролики «злили» у відкритий доступ у 2007 та 2017 роках. Відтак, після ретельного огляду американське військове відомство дозволило публікацію цих уже відомих відеороликів, адже вони «не виявляють жодних чутливих систем та не заважають подальшим розслідуванням вторгнень у військовий повітряний простір невстановлених повітряних явищ».

Водночас військові наголосили, що зафіксовані на відеозаписах небесні явища й далі вважаються «невстановленими».

У відповідь на опубліковані записи колишній лідер демократів Сенату Гаррі Рейд зі штату Невада зазначив, що вони є «лише поверхнею досліджень та доступних матеріалів», а США ще мають «серйозно науково поставитися до цього та будь-яких можливих наслідків для нацбезпеки».

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: