fbpx
Сьогодні
20:16 27 Кві 2020

"Я не вірю Генеральній прокуратурі": батько Гандзюк відреагував на завершення справи про вбивство доньки

Фото hromadske.ua

Батько загиблої активістки Катерини Віктор Гандзюк розкритикував заяву Офісу генерального прокурора про завершення слідства у справі про вбивство його дочки.

"Я не вірю Генеральній прокуратурі. Цей їхній брифінг було боляче дивитися, було соромно дивитися, було бридко дивитися. Ще місяць тому з усіх сил Генеральна прокуратура старалася продовжити терміни слідства, а зараз слідство не завершене… Власне, Генеральна прокуратура зробила те, чого чекали адвокати Мангера. Тобто незавершену справу передати в суд – це зняти з себе відповідальність, зняти відповідальність зі Служби безпеки України, перекинути все на суд. А для суду явно буде недостатньо доказів", – сказав він у коментарі Радіо Свобода.

Він вважає злочином передавати справу в такому стані до суду. Він нагадав, що президент Володимир Зеленський неодноразово обіцяв, що справу розслідують до кінця.

Нагадаємо, 27 квітня Служба безпеки України повідомила, що завершила досудове розслідування у справі про вбивство Гандзюк і що кінцевий замовник – Мангер.

Офіс генпрокурора також розповів про завершення справи.

Активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк" незадоволені фіналом розслідування вбивства Гандзюк та вийшли під ОПУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: