fbpx
Сьогодні
09:42 27 Кві 2020

В Житомирській області лісові пожежі локалізували, у Чорнобильській зоні триває локалізація двох осередків пожеж

Пожежі в лісових масивах Овруцького та Олевського районів Житомирської області локалізовано.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7:00 27 квітня сили ДСНС надають допомогу працівникам Словечанського лісового господарства в гасінні окремих осередків тління трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків та деревини", – йдеться в повідомленні на офіційному сайті ДСНС у понеділок уранці.

До гасіння залучені 626 людей і 88 одиниць техніки, з них від ДСНС 58 членів особового складу і 13 одиниць техніки.

Пожежу поблизу села Замисловичі Олевського району Житомирської області також локалізовано.

"Станом на 7:00 27 квітня сили ДСНС надають допомогу працівникам лісового господарства в гасінні окремих осередків тління трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини", – підсумували в ДСНС.

До гасіння залучені 27 людей і 7 одиниць техніки, з них від ДСНС дві людини особового складу та одна одиниця техніки.

Рятувальники продовжують гасіння пожеж на території Луб'янського, Паришівського, Дитятківського і Денисовецького лісництв у зоні відчуження і безумовного відселення Чорнобильської АЕС, основні зусилля спрямовані на ліквідацію двох осередків пожежі (с. Крива Гора і с. Рудьки – с. Буряківка).

"Станом на 7 год. 27 квітня у зоні відчуження і безумовного (обов'язкового) відселення підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасінні пожеж на території Луб'янського, Паришівського, Дитятківського і Денисовецького лісництв. Основні зусилля спрямовані на локалізацію 2 вогнищ (с. Крива Гора і с. Рудьки – с. Буряківка) тління пеньків, залишків деревини та торфовищ в осередках пройдених вогнем".

Для облаштування протипожежних розривів залучено важку інженерну техніку ДСНС і ЗСУ. Інженерною технікою створено 998 км мінералізованих смуг.

До гасіння залучено 1059 людей та 234 одиниці техніки, з них від ДСНС 1029 осіб особового складу і 221 одиниця техніки. Авіацією ДСНС з початку робіт здійснено 2230 скидів – 5130 тонн води.

У Чорнобильській зоні відчуження станом на 26 квітня ліквідовані всі осередки лісової пожежі, – Аваков.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: