fbpx
Сьогодні
13:02 27 Кві 2020

Спецрейс: літак "МАУ" забрав із Маямі 259 українців, зокрема 119 дітей

У понеділок, 27 квітня, спеціальний комерційний літак авіакомпанії "МАУ" здійснює спецрейс Маямі – Київ, організований за підтримки посольства України в США.

Літак забрав 259 громадян України, які повертаються додому, зокрема 119 учнів, котрі перебували в США в рамках освітньої програми FLEX.

Про це повідомляє прес-служба посольства в соцмережі Facebook.

Posted by Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США on Monday, April 27, 2020

 

"Цікаво, що саме цей рейс із Маямі став таким собі "першовідкривачем". За його прикладом буде організовано низку інших спеціальних рейсів, які здійснюватимуться за оголошенням уряду України під час карантинного періоду наприкінці квітня і у травні, та які дадуть можливість громадянам повернутися на батьківщину з різних куточків світу", – наголошують в посольстві.

Українці, які в понеділок прибудуть зі США, пройдуть обов'язкову обсервацію і самоізоляцію, повідомив раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, згідно з порядком, ті, хто відмовиться перебувати на самоізоляції вдома за умови встановлення в смартфоні застосунку "Дія", пройдуть обсервацію в Києві або області.

Нагадаємо, що станом на 27 квітня за сприяння посольства в Україні з США було повернуто близько 1200 осіб. Зокрема, було виконано два комерційні спецрейси з Нью-Йорка й один безкоштовний евакуаційний рейс із Вашингтона.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: