fbpx
Сьогодні
09:08 27 Кві 2020

Поліція затримала заступника Кличка Слончака за напад на патрульного

У Києві на вулиці Льва Толстого затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка Володимира Слончака.

Про це повідомив "Київ Оперативний", а також підтвердив сам Кличко у своєму Telegram-каналі.

Відзначається, що патрульні зупинили Mercedes за незначне порушення ПДР (водій забув включити фари), але ситуація перейшла в конфлікт із бійкою та затриманням. За кермом була депутат Київради Костенко, а пасажиром, який вдарив поліцейського, виявився заступник голови КМДА Слончак.

У результаті Слончака затримали, а поліцейському викликали швидку та госпіталізували з травмою. Автомобіль поїхав на штрафмайданчик.

Костенко від проходження будь-яких тестів на стан сп'яніння відмовилася.

Царьки із Київська міська державна адміністрація – КМДА начудили із патрульнимиВідео:…

Posted by Киев Оперативный on Sunday, April 26, 2020

"Друзі! Рішення щодо заступника голови КМДА Володимира Слончака я прийняв, як тільки дізнався про інцидент, який стався з його участю в неділю пізно ввечері. Сьогодні все буде оформлено документально", – написав Кличко.

Слончак 1984 р., проживає в місті Васильків. У листопаді 2018 року Київська міськрада погодила його призначення на посаду заступника голови КМДА. Слончак займається питаннями комунальної власності, екології та природних ресурсів, а також – вибудовує напрям правової політики.

З березня 2005 року дотепер працює в секретаріаті Київської міськради, де пройшов шлях від головного спеціаліста до начальника управління правового забезпечення діяльності мерії. Він також представляє територіальну громаду Києва в особі міськради в наглядовій раді ВАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд", обіймати посаду голови наглядової ради.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: