fbpx
Сьогодні
11:58 27 Кві 2020

Поліція відкрила справу проти заступника Кличка, який вдарив патрульного: загрожує до 5 років ув’язнення

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження відносно заступника голови КМДА Володимира Слончака, який завдав травми патрульному.

Як повідомили правоохоронці, справу кваліфіковано за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Слончаку загрожує до п'яти років ув'язнення.

За версією поліції, 26 квітня патрульні зупинили автомобіль, оскільки водійка не ввімкнула фари у темну пору доби. Під час спілкування поліцейські запідозрили, що жінка керує транспортним засобом у стані сп'яніння, однак від проходження тесту на драгері вона відмовилася. Поліцейські склали на неї адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як зазначили у поліції, при оформленні адмінматеріалів із машини вийшов нетверезий пасажир, який агресивно себе поводив та після неодноразових зауважень почав погрожувати патрульному і вдарив його. Як з'ясувалося пізніше, зловмисник — Володимир Слончак, заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка.

Правоохоронця доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Слоначака затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: