fbpx
Сьогодні
20:36 26 Кві 2020

Як на Житомирщині ліквідували лісову пожежу: фото, відео

Фото: dsns.gov.ua

Рятувальники продовжують гасити осередки загоряння у Зоні відчуження та у Житомирській області. Пожежу поблизу с. Рудня та с. Виступовичі Овруцького району Житомирщини вдалося ліквідувати.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Фото: dsns.gov.ua

"Станом на 17:45 26 квітня у Зоні відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасінні пожеж на території Луб'янського, Паришівського, Дитятківського та Денисовицького лісництв. Основні зусилля спрямовані на локалізацію 2 осередків (с. Крива Гора та с. Рудьки – с. Буряківка) тління пеньків, залишків деревини та торф'янику в осередках пройдених вогнем", – йдеться у повідомленні.

Фото: dsns.gov.ua

У пресслужбі зауважили, що о 7:44 вертоліт Мі-8 ДСНС вилетів з м.Ніжин для гасіння пожеж у Зоні відчуження.

Водночас, як повідомляється, пожежі у лісових масивах Овруцького району на Житомирщині локалізовані.

Фото: dsns.gov.ua

"Станом на 17:45 26 квітня пожежу поблизу с.Рудня та с. Виступовичі Овруцького району на території Виступовицького лісницта, яка виникла 16 квітня, ліквідовано", – зазначили у ДСНС.

У пресслужбі також нагадали, що 23 квітня поблизу с. Замисловичі Олевського району на території Поясківського лісництва виникло загорання сухої трави та лісового масиву (вогнем пройдено близько 200 га).

"Станом на 17:45 26 квітня пожежу поблизу села Замисловичі локалізовано. Наразі до гасіння залучено 42 людини та 11 одиниць техніки, з них від ДСНС 17 чол. особового складу та 5 одиниць техніки", – повідомили у ДСНС.

Читайте також: 

Відкладена небезпека. Як впоратися з наслідками Чорнобильських пожеж?

"Часто в звітах все є, а насправді немає". Як волонтери допомагають рятувати Чорнобиль від вогню

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: