fbpx
Сьогодні
13:45 26 Кві 2020

Разумков заявив, що наприкінці наступного тижня Рада може зібратися для рішення кадрових питань

Фото obozrevatel.com

Позачергове засідання Верховної Ради України може відбутися наприкінці наступного тижня, але конкретна дата наразі невідома.

Про це на брифінгу 26 квітня заявив спікер парламенту Дмитро Разумков, передає  «Укрінформ».

«Станом на сьогодні кінцевої інформації, коли відбудеться позачергове засідання Верховної Ради ще немає. У мене є інформація, що депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання. Я думаю, якщо воно все ж таки відбудеться, то відбудеться наприкінці тижня», — сказав Разумков.

Він додав, що на цьому засіданні можуть розглянути кадрові призначення до Кабміну, але поки відповідне подання зі сторони уряду не реєстрували у Раді.

«На скільки мені відомо, є різні бачення кадрових призначень до Кабінету міністрів, як у фракції «Слуга Народу», так і в інших фракціях», — зазначив спікер.

Раніше Президент Володимир Зеленський запропонував колишньому президенту Грузії і екс-голові Одеської ОДА Міхеїлу Саакашвілі посаду віце-прем'єра з питань реформ.

Саакашвілі прокоментував пропозицію стати віце-прем'єром України з реформ.

Зазначимо, Грузія пригрозила відкликанням посла з Києва через призначення Саакашвілі, у "Слузі народу" відреагували на погрозу.

Арахамія про Грузію і Саакашвілі: Жодна країна не може нам вказувати, кого призначати на посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: