fbpx
Сьогодні
15:31 26 Кві 2020

На Київщині розбили вікна в будинку журналіста. Він пов'язує це зі своїм розслідуванням проблеми львівського сміття

Учора, 25 квітня, невідомі особи розбили вікна у розташованому в місті Тетієві (Київська область) будинку, який належить журналісту

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київщини.

З людей ніхто не постраждав – господарі на той час були відсутні.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Тетіївського відділення поліції, експерти. Там поліцейські виявили та вилучили камінь, поліпропіленову пляшку об'ємом 1,5 л, частково заповнену рідиною з різким запахом бензину.

На Київщині розбили вікна в будинку журналіста

Як повідомив поліцейським потерпілий, це напад він пов'язує зі своєю професійною діяльністю.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 347-1 (умисне знищення або пошкодження майна журналіста) Кримінального кодексу України.

"Поліцейські встановлюють усі обставини події, проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення та затримання осіб, які вчинили злочин", – зазначають у Нацполіції.

На Київщині розбили вікна в будинку журналіста

Портал Моя Київщина пише, що йдеться про представника пресслужби Тетіївської районної організації ВО "Свобода" Ігоря Савлука.

У дописі на Facebook-сторінці ВО "Свобода" Київська область заявляється, що дана подія пов'язана з скандалом навколо сміття, яке везуть з міста Львів то Тетієва.

Як наголошується у матеріалі, депутатами Тетіївської міської ради, за ініціативи фракції ВО "Свобода" було направлено звернення з вимогою зупинити поповнення Тетіївського сміттєзвалища Львівським сміттям до місцевої й Київської обласної прокуратури, управління поліції та управління екології та природних ресурсів.

"Ігор вже неодноразово чув на свою адресу погрози за активну позицію щодо проблеми львівського сміття. Сьогодні вночі ці погрози втілились на практиці: у вікно його оселі влетіла пляшка з бензином. Ніхто на щастя не постраждав, господарі були відсутні. Чи була це спроба підпалу чи намагання ще раз залякати активіста – з'ясує слідство", – прокоментував голова Тетіївської районної організації ВО "Свобода", депутат Тетіївської міської ради Ігор Ходань.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: