fbpx
Сьогодні
09:04 25 Кві 2020

На Дніпропетровщині у реабілітаційних центрах виявили спалах коронавірусу, відкрито кримінальну справу

Прокуратура Дніпропетровської області відкрила справу через спалахи коронавірусу в трьох реабілітаційних центрах міста Підгороднє, заразилося 26 людей

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

"У трьох реабілітаційних центрах, розташованих на території міста Підгороднє, у 26 громадян виявлено зараження коронавірусною хворобою (COVID-19). Вказаних осіб госпіталізовано до КЗ "Дніпропетровська міська клінічна лікарня №21 ім. проф. Є.Г. Попкової" для проходження лікування, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі працівниками санітарно-епідеміологічної станції та медичними працівниками проводиться відбір біологічного матеріалу у всіх громадян, які перебувають у зазначених реабілітаційних центрах. Також проходить дезінфекція приміщень.

Наголошується, що досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

"Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у трьох кримінальних провадженнях за фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам (ч.1 ст.325 КК України). Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває. Встановлюються причетні до злочину особи", – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: