fbpx
Сьогодні
13:59 24 Кві 2020

"Слуга народу" ще не має однозначної позиції щодо Саакашвілі, була гаряча дискусія, - нардеп

Питання голосування за призначення екс-президента Грузії та колишнього голови Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі віце-прем'єром України з реформ залежить від результатів консультацій із парламентськими фракціями, "Слуга народу" поки що не має однозначної позиції з цього питання.

Про це сказав депутат із фракції "СН" Олена Мошенець.

"Практично дві години наша фракція "Слуга народу" спілкувалася з Міхеілом Саакашвілі, в нас була гаряча дискусія", – сказала Мошенець в ефірі телеканалу "Україна 24".

Відповідаючи на запитання про те, чи було знайдено єдине рішення, депутат сказала: "Поки що не відомо, якими будуть результати голосування. Приблизно 50 на 50.  50% нашої фракції підтримує його, бо в багатьох був певний досвід співпраці з ним".

За її словами, наразі тривають консультації з іншими представленими в парламенті політичними силами щодо призначення Саакашвілі.

"Залежно від того, чи отримає він голоси в залі, це питання буде винесено чи ні (на розгляд до сесійної зали у п'ятницю)", – сказала парламентарій.

Саакашвілі 24 квітня зустрівся з фракцією «Слуга народу», Корнієнко сказав, що сьогодні не буде кадрових призначень.

Говорячи про свою програму, з якою він йде до «Слуги народу» (на зустріч), Саакашвілі заявив, «зараз потрібно все робити з точністю навпаки, тому що якщо робити як завжди, то це закінчитися плачевно». Він додав, що всі свої «неординарні заходи» прийматиме в рамках програми президента Зеленського.

"Президент мені доручив займатися переговорами з Міжнародним валютним фондом. Нам потрібні набагато чіткіші переговори".

За словами Саакашвілі, зараз потрібно прискорити зміни, які почав Зеленський, посилити роботу з парламентом, просувати реформи і максимально звільнити український бізнес.

Нагадаємо, що Саакашвілі заявив, що не збирається йти на вибори восени.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: