fbpx
Сьогодні
13:08 24 Кві 2020

Саакашвілі заявив, що не збирається йти на вибори восени

Екс-президент Грузії і колишній глава Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїл Саакашвілі заявляє, що не має наміру брати участь в місцевих виборах восени 2020 року.

"Я не збираюся йти ні на які вибори ніякої восени … якщо і піду, то разом з вами", – сказав Саакашвілі на засіданні фракції "Слуга народу" в п'ятницю.

Серед іншого, він зазначив, що за багато років в українській політиці ще не бачив "такої класної команди".

"Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром уряду України з реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна розмова з прем'єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєю можливою роботою в уряді", – написав Саакашвілі.

Саакашвілі 24 квітня зустрівся з фракцією «Слуга народу», Корнієнко сказав, що сьогодні не буде кадрових призначень.

Говорячи про свою програму, з якою він йде до «Слуги народу» (на зустріч), Саакашвілі заявив, «зараз потрібно все робити з точністю навпаки, тому що якщо робити як завжди, то це закінчитися плачевно». Він додав, що всі свої «неординарні заходи» прийматиме в рамках програми президента Зеленського.

За словами Саакашвілі, зараз потрібно прискорити зміни, які почав Зеленський, посилити роботу з парламентом, просувати реформи і максимально звільнити український бізнес.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: