fbpx
Сьогодні
09:43 24 Кві 2020

На півночі Житомирської та Київської областей триває гасіння окремих осередків пожежі

Станом на ранок п'ятниці, 24 квітня, рятувальники продовжують ліквідацію окремих осередків пожежі в чотирьох лісництвах Київської, а також у трьох лісництвах Житомирської областей.

Про це повідомили в ДСНС України.

Станом на 7.00 24 квітня у Чорнобильській зоні відчуження і безумовного (обов'язкового) відселення підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасінні пожеж на території Луб'янського, Паришівського, Дитятківського і Денисовецького лісництв. Основні зусилля спрямовані на локалізацію 3 осередків (с.Розсоха, с.Крива Гора і с.Рудьки – с.Буряківка) тління пеньків, залишків деревини та торфовищ в осередках, пройдених вогнем.

Інженерною технікою створено 863 км мінералізованих смуг.

До гасіння залучено 1 тис. 66 осіб і 253 одиниці техніки, з них від ДСНС 1 тис. 32 працівники особового складу і 238 одиниць техніки, зокрема 2 вертольоти.

Станом на 7.00 24 квітня в Житомирській області пожежі в лісових масивах Овруцького району локалізовані. Силами ДСНС надається допомога працівникам лісових господарств, з гасіння окремих осередків тління трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини в Виступовицькому і Словечанському лісництвах. До гасіння залучено 686 осіб та 99 одиниць техніки, з них від ДСНС 81 працівника особового складу та 20 одиниць техніки.

Також повідомляється, що 23 квітня в ДСНС надійшла інформація, що поблизу с.Замисловичі Олевського району на території Поясківського лісництва виникло загорання сухої трави та лісового масиву.

Станом на 7.00 п'ятниці триває гасіння окремих осередків трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини. До гасіння залучено 105 осіб та 27 одиниць техніки, з них від ДСНС 50 працівників особового складу та 12 одиниць техніки, зокрема 3 літаки, якими 23 квітня здійснено 9 скидів – 72 т води.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: