fbpx
Сьогодні
19:04 22 Кві 2020

Зеленський назвав причину звільнення Богдана

Президент України Володимир Зеленський пояснив, що Андрій Богдан позбувся посади голови Офісу президента, бо не впорався з поставленими завданнями.

Своєю позицією щодо кадрової політики лідер поділився в коментарі BBC News Україна.

"Посади – не бонус і не нагорода, це, перш за все, відповідальність. Незамінних немає, незважаючи на те, що вони є друзями, знайомими, мали заслуги під час президентської кампанії. Незмінність курсу ми поєднуємо з можливістю швидкої заміни кадрів", – заявив президент.

"Ті, хто не впоралися, можуть піти у відставку за пів року, три місяці або навіть місяць – незалежно від посади і минулих заслуг", – додав президент, ймовірно, натякаючи і на Іллю Ємця, який затримався на посаді міністра охорони здоров'я менше місяця.

Зеленський зазначив, що вважає кожного в своїй команді фахівцем.

"А інші просто повинні швидко вчитися, в турборежимі. Або йти, якщо їм стало важко. За рік ми почистили кадри, ми залишили кращих, набралися досвіду і тепер ще впевненіше зустрічаємо виклики. Для того і потрібна команда", – резюмував президент.

Нагадаємо, Зеленський впевнений, що за термін свого перебування на посаді йому вдасться домогтися закінчення збройного конфлікту на Донбасі.

Раніше МЗС Німеччини анонсувало відеоконференцію у нормандському форматі.

Крім того, Меркель і Путін провели розмову щодо України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: