fbpx
Сьогодні
10:06 22 Кві 2020

У ЗСУ за минулу добу зареєстрували чотири нових випадки COVID-19

У Збройних силах України станом на ранок 22 квітня підтверджено 43 випадки інфікування коронавірусом.

Про це повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 7:00 22 квітня в Збройних силах України зареєстровано 43 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них чотири людини одужали та два летальних випадки".

Так, на ізоляції (зокрема самоізоляція) – 289 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких завершується ізоляція в найближчі три дні – 140 осіб.

"За минулу добу зареєстровано чотири нові випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Двоє хворих перебувають у закладах охорони здоров'я (ВМКЦ Південного регіону – один працівник ЗС України, Мукачівський військовий госпіталь – один військовослужбовець), у Вінницькій та Закарпатській областях – по одному військовослужбовцю лікуються вдома під наглядом медичної служби", – йдеться в повідомленні.

Медики зазначають, що стан здоров'я пацієнтів задовільний, наразі вони отримують необхідне лікування.

6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання на COVID-19, ставши першою жертвою цього захворювання у лавах ЗСУ.

16 квітня у Львівській обласній інфекційній лікарні від COVID-19 помер співробітник Збройних сил України, повідомило командування Медичних сил ЗСУ.

В Україні зафіксовано 6592 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, за добу – 467 нових випадків.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: