fbpx
Сьогодні
10:51 22 Кві 2020

У хокеїста з команди Лукашенка діагностували COVID-19

Відомий білоруський хокеїст, екс-гравець мінського "Динамо" і збірної країни Дмитро Мелешко, який також виступає за команду президента республіки Олександра Лукашенка, хворий коронавірус.

Останній аматорський матч, в якому брали участь Мелешко і президент Білорусі, відбувся 11 квітня.

"Була гра, більше ніяких контактів (з президентом) у нас не було. У суботу я грав. Я не знаю, коли захворів", – наводить слова Мелешко радіо "Свобода".

Інформацію про інфікуванні хокеїста COVID-19 підтвердила його дружина Надія в інстаграме. "Так, у мого чоловіка коронавірус … Зараз він знаходиться в лікарні", – написала вона.

"Пару днів назад була невисока температура, потім начебто стало легше, раділи, думали повернеться додому. Наступного дня ввечері піднялася температура до 37,8 і зник нюх. Пропажа нюху – перший симптом коронавірусу", – розповіла вона.

Дружина Мелешко і його діти також здали аналізи на коронавірус і знаходяться в очікуванні результатів.

Мелешко провів 372 матчі в КХЛ за мінське "Динамо", набравши 105 (52 + 53) очок. Він також був одним з лідерів збірної Білорусі з хокею, брав участь в Олімпійських іграх 2010 року, а також дев'ять разів грав на чемпіонатах світу.

Кар'єру професійного гравця Мелешко завершив у 2017 році. Після він виступав в аматорських республіканських змаганнях, виступав за команду Лукашенка.

Нагадаємо, що на відміну від європейських країн, які ввели суворі обмеження для стримування епідемії, Білорусь не закривала свої кордони, не зупиняла роботу підприємств, магазинів, закладів харчування та освіти. Також в країні немає заборони на масові заходи, а богослужіння на Великдень 19 квітня церкви справляли у звичайному режимі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: