fbpx
Сьогодні
20:52 21 Кві 2020

Пожежі на Житомирщині: в області зникла жителька згорілого села

Фото Reuters

Жителі села Личмани у Житомирській області повідомили про зникнення жінки у сусідньому згорілому селі Магдин, наразі поліція перевіряє цю інформацією, заяви від родичів та місцевої влади не отримувала

Про зникнення жінки розповіла жителька села Личмани. За її словами, жінку звати Клавдія, передає hromadske.

У пресслужбі поліції Житомирської області також повідомили, що сьогодні, 21 квітня, отримали таку інформацію від жителів села.

"Вона 1949 року народження. Попередньо встановлено, що востаннє жінку бачили 16 квітня на вулиці села, де вона тимчасово мешкала, під час евакуації жителів через пожежу. Про місце знаходження жінки наразі нікому нічого не відомо. Серед евакуйованих її немає", – повідомили у відомстві.

Речниця поліції області Алла Ващенко зазначили, що будинок, в якому мешкала жінка, повністю згорів, його залишки вже перевірили, жодних решток людей там немає.

"Вона сама із Запоріжжя, тому можливо, що поїхала якимось чином до родичів, нікого не повідомивши. Поки невідомо, де вона, але говорити, що вона загинула, також поки підстав немає. Поліція встановлює її місце знаходження, подія тільки зареєстрована", – повідомили Ващенко.

Ващенко додала, що ані родичі, ані сільський голова не зверталися в поліцію щодо зникнення жінки.

Водночас очільник Житомирської ОДА Віталій Бунечко заявив, що внаслідок лісових пожеж ніхто не постраждав, а всі повідомлення про це у соцмережах – фейки.

Зазначається, що на запитання про зниклу жінку Бунечко відповів: "Ми сьогодні поспілкувалися з усіма сільськими головами і старостами, люди знають одне одного. Я не знаю, звідки взялася інформація про зниклу людину. Ще раз відповідально заявляю: немає жодної людини, яка б постраждала (я маю на увазі життя і здоров'я) внаслідок пожежі".

Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький назвав лісові пожежі у Житомирській області найбільшими за 24 роки.

Раніше в МВС назвали дві версії виникнення пожеж.

Також у Зеленського назвали площу, яку охопили пожежі в Житомирській області.

Читайте також: "Часто в звітах все є, а насправді немає". Як волонтери допомагають рятувати Чорнобиль від вогню

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: