fbpx
Сьогодні
13:56 21 Кві 2020

Нардеп: В Подільську Одеської області спалах коронавірусу, введено сили Нацгвардії

Фото з телеграм-каналу нардепа Гончаренко

Народний депутат України фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко повідомляє про спалах коронавірусу в Подільську Одеської області та введення сил Нацгвардії в місто.

"Зараз перебуваю в Подільську. Це центр мого округу. Тут стався спалах коронавірусу. Близько 40 осіб захворіли. (Щоб ви розуміли цифри, в мільйонній Одесі трохи більше хворих. А це місто на 40 тисяч осіб)", – написав депутат у своєму Telegram-каналі у вівторок.

При цьому він додав: "Уже є летальні випадки. В місто ввели Національну гвардію. Зараз проводять дезінфекцію самого міста".

"Сьогодні в Подільській міській лікарні пройшла церемонія прощання з сімейним лікарем, який помер від коронавірусу. Віктор Анатолійович Галиченко був професіоналом своєї справи і до останнього стояв на передовій боротьби з пандемією. Вічна пам'ять!", – написав Гончаренко.

Раніше повідомлялося, що Подільська міська лікарня зачиняється на двотижневий карантин. Усі медпрацівники та пацієнти в обов'язковому порядку пройдуть ПЛР-тестування.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: