fbpx
Сьогодні
22:25 19 Кві 2020

Єрмак заявив, що команда Зеленського завжди знаходить повне взаєморозуміння

Фото ОПУ

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак запевнив, що команда Президента завжди знаходить повне взаєморозуміння з ключових та принципових питань всередині фракції "Слуги народу".

Про це він написав у колонці на "Українській правді".

"Сьогодні ми так само як і завжди знаходимо повне взаєморозуміння з ключових та принципових питань всередині партії влади. Особливо, якщо це стосується публічно заявлених президентом України пріоритетів. І Володимир Зеленський вже багато разів показав, що готовий працювати з депутатським корпусом стільки, скільки цього вимагають завдання з розвитку України", – підкреслив Єрмак.

Він переконаний, що наявність у фракції СН, яка виконує функцію коаліційної більшості, неформальних груп депутатів – частина демократичного процесу. За його словами, такі об'єднання дають можливість полегшити спілкування, визначити спільні інтереси, разом відстоювати ті чи інші позиції.

Водночас очільник ОП зазначив, що іноді між цими ситуативними об'єднаннями виникають "природні" суперечності, які, на його думку, є цілком нормальним і демократичним способом співіснування різних інтересів у рамках великої правлячої партії.

Разом з тим він наголосив, що "корупційний лобізм" у парламенті має залишитись у минулому.

"Яскравий приклад негативного лобізму – внесення тисяч поправок у дуже важливий законопроєкт, коли їхня кількість перевищує кількість слів у документі. Це вже не має нічого спільного з бажанням удосконалити проєкт закону. Під час кризи така поведінка є особливо недоречною", – переконаний Єрмак.

Про цьому він висловив упевненість, що шляхом діалогу і роз'яснень вдасться впоратися з цим."І я точно так само впевнений і в тому, що будь-які прояви корупції у Верховній Раді дедалі частіше отримуватимуть оцінку правоохоронних органів та політичну оцінку з боку українського суспільства", – додав керівник ОП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: