fbpx
Сьогодні
Фото, відео 20:50 19 Кві 2020

ПЦУ отримала Благодатний вогонь, але через карантин роздача вогню вірянам не передбачена

Фото: pomisna.info

Предстоятель Православної церкви України (ПЦУ) Епіфаній зустрів Благодатний вогонь, який доставили з Єрусалима.

Фото: pomisna.info

Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

Фото: pomisna.info

"У світлий день Пасхи Христової, 19 квітня 2020 року, Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрів у Києво-Видубицькому Михайлівському монастирі столиці Благодатний вогонь з Єрусалиму", – йдеться у повідомленні.

Фото: pomisna.info

Зазначається, що його доставили до Києва за сприяння авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" та посольства України в Ізраїлі.

Фото: pomisna.info

У ПЦУ в той же час наголосили, що через карантин роздача вогню вірянам не передбачена.

Фото: pomisna.info

Як повідомили в пресслужбі Міжнародних авіаліній України, амфору з Благодатним вогнем доставив Boeing-767 рейсом з Тель-Авіва до Києва.

«Цінний вантаж буде переданий представникам Православної церкви України для відправлення великодніх богослужінь у Михайлівському Золотоверхому соборі та інших храмах», — зазначили там.

Благодатний вогонь прибув в УкраїнуУ неділю вранці літак МАУ Boeing-767 доставив амфору із Благодатним вогнем з Тель-Авіва до Києва. Цінний вантаж буде переданий представникам Православної Церкви України для відправлення пасхальних богослужінь у Михайлівському золотоверхому соборі та інших храмах.У цей надскладний для людства час всім нам необхідна віра у дива. Благодатний вогонь, який сходить на Храм Гробу Господнього у Велику суботу, і є таким дивом. Ми в МАУ пишаємося тим, що нам вкотре довірене це складне і дуже відповідальне завдання.

Posted by Fly UIA on Sunday, April 19, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: