fbpx
Сьогодні
14:35 19 Кві 2020

Принцеса Швеції пішла працювати медсестрою, щоб допомогти медикам у боротьбі з коронавірусом

Шведська принцеса Софія пішла працювати на волонтерських засадах медсестрою у стокгольмську лікарню. Таким чином вона хоче допомогти в боротьбі з епідемією коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба королівської родини.

Перед цим принцеса Софія пройшла прискорені триденні курси в коледжі при цій лікарні, на яких готують допоміжний медперсонал. Курси організували, аби розвантажити лікарів та медперсонал під час пандемії. Щотижня їх закінчують близько 80 осіб.

View this post on Instagram

Under förra veckan genomförde Prinsessan Sofia en kortare sjukvårdsutbildning för att kunna avlasta vårdpersonalen på @sophiahemmet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Prinsessan är sedan i går placerad på en vårdavdelning på sjukhuset för att hjälpa till med enklare omsorgsuppgifter, städning med mera. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Prinsessan Sofia genomförde intensivutbildningen tillsammans med permitterad personal från flygbolaget SAS, som nu stärker upp på arbetsplatser där behovet är stort. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Prinsessan är sedan ett antal år hedersordförande i Sophiahemmet. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Läs mer på @prinsparet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸: Pelle T Nilsson/SPA

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset) on

Лікарня, у якій розпочала працювати принцеса, зараз в основному займається наданням невідкладної медичної допомоги хворим на коронавірус.

Принцеса не працюватиме безпосередньо з пацієнтами, вона буде допомагати лікарям і медсестрам у підготовці їжі для пацієнтів, дезінфекції інструментів та у прибиранні.

35-річна Принцеса Софія — дружина принца Карла Філіпа, єдиного сина чинного короля Карла XVI Густава. Принцесу Софію знають також як модель і учасницю реаліті-шоу.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: