fbpx
Сьогодні
19:04 18 Кві 2020

Кількість замовлень на фріланс-ринку зросло у 2 рази

Фото unsplash.com

У березні 2020 року після введення карантинних заходів у всьому світі вдвічі зросла кількість замовлень на найбільших фріланс-біржах світу.

За внутрішньою статистикою сервісу ucan.space в березні 2020 року кількість нових опублікованих замовлень на 13 найбільших фріланс-бірж світу зросло майже вдвічі у порівнянні з лютим місяцем.

"Ми щохвилини збираємо для наших клієнтів оновлення з найбільших фріланс-бірж світу. І бачимо як від початку введення карантинних заходів у світі кількість замовлень на ринку різко збільшилась майже вдвічі", – коментують засновники сервісу.

За лютий в базі даних сервісу було зафіксовано 50086 замовлень, а в березні ця цифра вже складала 96132 замовлення.

З початку карантину кількість замовлень на фріланс-ринку зросло у 2 рази

Що буде відбуватися з фріланс-ринком далі?

За словами експертів, зараз ринок фрілансу буде проходити сценарій дуже схожий до 2008 року. На ринку праці з'явиться багато людей, що залишилися без стабільних доходів і вони почнуть шукати заробітків на фрілансі.

З іншого боку карантинні заходи змушують більшість компаній оптимізувати витрати та шукати дешевших та кваліфікованіших спеціалістів на фрілансі, замість постійних офісних працівників.

Для людей, які залишилися без постійного заробітку це гарна можливість освоїти нову професію або почати заробляти онлайн і таким чином протриматися, доки економічна ситуація у світі не почне нормалізуватися.

Для професійних фрілансерів це гарна нагода розширити свій круг клієнтів та почати освоювати нові ринки.

Нагадаємо, що в Україні запустили перший агрегатор замовлень з фріланс-бірж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: